Top 6 locuri de vizitat in Grecia

Grecia este întotdeauna o destinație ideală pentru o vacanță de vară în familie și din motive întemeiate.

Este greu de enumerat cele mai frumoase insule grecești, fiecare insulă are ceva special și sunt atât de multe.

Această țară frumoasă are de toate, de la orașe vibrante până la unele dintre cele mai uimitoare plaje din lume. Grecia are 6.000 de insule de diferite dimensiuni, răspândite în Marea Egee și Ionică. Doar 227 dintre ele sunt locuite și fiecare are propriul său caracter și aroma unică. Cu peisajul său asemănător unei cărți poștale, apele uimitoare, plajele nealterate și oamenii drăguți, este clar de ce insula greacă este unul dintre cele mai importante paradisuri de pe pământ.

Combinând frumusețea naturală și vremea perfectă cu istoria veche și bucătăria delicioasă, este ușor de înțeles de ce este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume.

De la case văruite în alb și biserici cu cupolă albastră, la formațiuni stâncoase accidentate înconjurate de verdeață luxuriantă, la castele antice bine conservate, frumusețea insulelor grecești este diversă și din belșug. Ele vin în toate formele și dimensiunile, de la insule foarte mici precum Syros și Paxos până la cea mai mare insulă, Creta.

Există multe motive pentru a vizita acest paradis spectaculos și, deși poate nu trebuie să fii convins, iată cinci. Deci, dacă plănuiești o excursie în frumoasa Grecia anul acesta, am întocmit un clasament cu 5 dintre cele mai frumoase insule din Grecia.

Leave a Comment