Cele mai bune probiotice 2022

Top 5 cele mai bune probiotice în 2022 – Care sunt cele mai bune probiotice

Care sunt cele mai bune probiotice – Top 5 cele mai bune probiotice în 2022

Ce sunt probioticele?

 

Ce sunt probioticele?
Ce sunt probioticele?

Probioticele sunt un tip de microorganisme care trăiesc în sistemul digestiv și ajută la digestie. Ele se găsesc, de asemenea, în alimente precum iaurtul, chefirul, supa miso și kombucha. Probioticele sunt cel mai bine cunoscute pentru capacitatea lor de a vă stimula sistemul imunitar, dar pot, de asemenea, să vă îmbunătățească sănătatea generală, ajutându-vă să pierdeți în greutate și să îmbunătățiți funcția digestivă. Probioticele sunt, de asemenea, considerate a fi bune pentru piele, deoarece pot preveni acneea și pot reduce apariția ridurilor. Există multe tipuri de probiotice, dar unele dintre cele mai eficiente includ tulpini de lactobacili și bifidobacterii.

Probiotic Complex 10mld UFC Total Defense, 30 capsule vegetale

 

Probiotic Complex 10mld UFC este un produs probiotic avansat disponibil sub forma de 20 capsule, dezvoltat pentru a susține sănătatea și echilibrul florei intestinale. Acesta conține o selecție de patru tipuri de bacterii benefice, special alese pentru a contribui la menținerea florei intestinale în parametri normali.

Unul dintre aspectele importante ale acestui probiotic este capacitatea sa de a fi administrat concomitent cu antibioticele. Prin aceasta, contribuie la protejarea și regenerarea florei intestinale afectate de antibiotice, menținând echilibrul necesar pentru o digestie sănătoasă.

Probiotic Complex 10mld UFC este recomandat în special pentru persoanele care suferă de tulburări ale tranzitului intestinal și intoleranță la lactoză. Aceste bacterii benefice pot ajuta la ameliorarea disconfortului abdominal și a altor simptome asociate tulburărilor digestive, contribuind la o digestie mai bună și o funcționare optimă a intestinului.

Recomand acest probiotic ca o alegere eficientă pentru îmbunătățirea sănătății intestinale și menținerea unui echilibru adecvat al florei intestinale, în special în perioadele de administrare a antibioticelor sau în cazul persoanelor cu tulburări digestive. Este o opțiune valoroasă pentru îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării generale a sistemului digestiv.

Verifica Pretul >

 

Supliment alimentar Synergize Your Gut cu 10 tulpini probiotice si Inulina

 

Synergize Your Gut cu 10 tulpini probiotice si Inulina

„Synergize Your Gut” este un probiotic avansat și eficient, conceput pentru a îmbunătăți sănătatea și echilibrul florei intestinale. Acest produs conține o gamă variată de 10 tulpini probiotice, însoțite de inulină, o fibră prebiotică care sprijină și mai mult sănătatea digestivă.

Un aspect important al acestui probiotic este capacitatea sa de a promova confortul digestiv. Este creat special pentru a susține tranzitul intestinal sănătos, reducând senzația de balonare și gaze, contribuind la o digestie mai lină și eficientă.

Acest probiotic este potrivit pentru utilizare concomitentă cu antibioticele, ajutând la protejarea și restabilirea florei intestinale afectate de tratamentele cu antibiotice. De asemenea, poate fi administrat și după încheierea tratamentului alopat pentru a ajuta la regenerarea florei intestinale și menținerea unui echilibru sănătos.

Pe lângă beneficiile pentru tractul digestiv, „Synergize Your Gut” susține și sistemul imunitar, ajutând organismul să-și mențină apărarea naturală împotriva infecțiilor și bolilor. De asemenea, oferă un suport valoros în cazul manifestărilor alergice și contribuie la sănătatea orală, demonstrând versatilitatea sa în susținerea sănătății globale a organismului.

Recomand cu încredere „Synergize Your Gut” pentru cei care doresc să își îmbunătățească confortul digestiv, să sprijine sistemul imunitar și să promoveze o bună funcționare a tractului intestinal. Este un aliat de încredere pentru o sănătate generală îmbunătățită.

Verifica Pretul >

 

Cum ne ajuta probioticele?

Probioticele sunt bacterii prietenoase pe care le putem crește în intestinele noastre. Acestea ne ajută să luptăm împotriva infecțiilor și, de asemenea, ajută la reglarea digestiei, a imunității și a metabolismului.

Cele mai bune suplimente probiotice conțin culturi vii de tulpini specifice de bacterii benefice – de exemplu:

 • Lactobacillus rhamnosus GG (o tulpină care a fost folosită contra diaree)
 • Bifidobacterium animalis subsp lactis BB-12 (o tulpină care ajută la susținerea sănătății intestinelor)
 • Lactobacillus casei (o tulpină care a fost utilizată pentru tratarea diareei)
 • Bifidobacterium lactis HN019 (o tulpină care ajută la sănătatea intestinală)

Cum să alegi cele mai bune probiotice?

 • Alegeți un probiotic care să conțină o varietate de tulpini.
 • Alegeți un probiotic care să fie refrigerat.
 • Asigurați-vă că calitatea probioticelor pe care le-ați ales a fost testată și aprobată de Health Canada (Agenția canadiană de inspecție alimentară).
 • Căutați mărci cunoscute și nume de încredere atunci când faceți cumpărături online sau în magazine, cum ar fi farmacii, supermarketuri și magazine de produse naturiste.

Cum se depozitează probioticele

Pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare, este important să păstrați probioticele într-un loc răcoros și uscat.

Probioticele se păstrează cel mai bine la temperatura camerei (între 68 și 77 de grade Fahrenheit). Dacă veți păstra probioticele pentru mai mult de două săptămâni, luați în considerare posibilitatea de a le congela mai întâi. De asemenea, este important să nu le expuneți direct la lumina soarelui, deoarece acest lucru le poate distruge proprietățile benefice. În plus, dacă luați antibiotice împreună cu suplimentul (suplimentele) probiotice, atunci evitați să le luați împreună, deoarece acest lucru poate provoca un dezechilibru în flora intestinală, ceea ce ar putea duce la afecțiuni grave de sănătate, cum ar fi diareea sau constipația.

Mai jos puteti gasi o lista cu suplimente cu probiotice

Florastor

Florastor este un supliment probiotic care ajută la refacerea bacteriilor bune din intestin. Acest lucru poate ajuta la reducerea simptomelor sindromului de colon iritabil, colită ulcerativă și SII.

Ingredientul activ din VSL#3 este FOS, o fibră prebiotică care ajută la refacerea bacteriilor bune din intestin. De asemenea, conține și alte ingrediente care pot ajuta la ameliorarea simptomelor SII, inclusiv lapte cu conținut redus de lactoză și cazeinat de calciu.

Renew Life Ultimate Flora Probiotic

Renew Life Ultimate Flora Probiotic este un supliment probiotic de înaltă potență care conține 15 miliarde de UFC pe porție. Acesta conține trei tulpini de bacterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei și Bifidobacterium lactis. Acest produs este unul dintre cele mai bune probiotice de pe piață, deoarece s-a demonstrat că sprijină sănătatea sistemului digestiv prin îmbunătățirea imunității și promovarea sănătății intestinale.

Acesta este un probiotic foarte puternic, așa că este important să urmați instrucțiunile producătorului în ceea ce privește dozajul și frecvența de utilizare. Produsul se prezintă sub formă de pulbere care poate fi amestecată cu apă sau suc și consumată imediat.ș

Dr. Mercola Complete Probiotics

Dr. Mercola Complete Probiotics este un supliment probiotic de înaltă calitate care conține 15 tulpini diferite de bacterii în fiecare capsulă. Acest produs este fabricat în SUA, nu conține gluten și lactate (lactoză) și este și vegan!

Dr. Mercola Complete Probiotics are, de asemenea, un palmares impresionant de beneficii pentru sănătate:

 • Ajută la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar prin creșterea activității celulelor ucigașe naturale.
 • Reduce nivelurile de bacterii dăunătoare din intestinul dumneavoastră, ceea ce poate duce la o digestie mai bună și la o sănătate generală mai bună în general.

Garden of Life Primal Defense Ultra Probiotic

 • Garden of Life Primal Defense Ultra Probiotic

Totalul probioticelor din formulă: 25 miliarde CFU/porție. Acest produs conține un amestec de 13 tulpini, inclusiv Lactobacillus acidophilus, Bifidobacteria bifidum și Lactobacillus rhamnosus. De asemenea, conține o tulpină care nu se găsește în alte probiotice: Lactobacillus plantarum.

Ce face: Această formulă ajută la susținerea sistemului dumneavoastră digestiv prin menținerea unor niveluri sănătoase de bacterii benefice, cum ar fi Bifidobacterium bifidum și Lactobacillus rhamnosus; de asemenea, ajută la menținerea la distanță a bacteriilor dăunătoare prin inhibarea creșterii acestora sau prin uciderea lor totală.

Cum se administrează: Puteți lua acest supliment cu alimente de trei ori pe zi, dacă doriți (asta fac eu). Luați o capsulă pe zi cu alimente pe parcursul zilei sau al nopții (sau ambele), cu excepția cazului în care furnizorul dumneavoastră de servicii medicale vă indică altfel

Biocodex Florastor Probiotic

Biocodex Florastor Probiotic este o formulă probiotică completă cu tulpini de probiotice. Conține următoarele trei tulpini:

 • Lactobacillus acidophilus, care ajută la digestie și susține funcția imunitară sănătoasă, ajutând la prevenirea diareei sau constipației.
 • Lactobacillus casei, care ajută la menținerea unui echilibru adecvat al florei intestinale, astfel încât să nu vă îmbolnăviți din cauza intoxicațiilor alimentare sau a acumulării de bacterii rele în organism.
 • Bifidobacterium bifidum, care se găsește în principal în laptele matern, dar se găsește și în iaurt și în alte alimente fermentate, cum ar fi varza murată sau kimchi (varza murată coreeană), această tulpină este cunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta la îmbunătățirea digestiei lactozei, îmbunătățind în același timp nivelurile de toleranță la lactoză prin diminuarea inflamației cauzate de un nivel ridicat de consum de zahăr în timp, din cauza dezechilibrelor cronice de histamină din organism, conform unei cercetări efectuate la Ohio State University College Of Medicine & Human Sciences.

Jarrow Formulas Jarro-Dophilus EPS

Jarrow Formulas Jarro-Dophilus EPS este un supliment probiotic care conține 8 miliarde de culturi vii și 12 tulpini, printre care Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Lactococcus lactis și Saccharomyces boulardii. Capsulele sunt vegetariene și nu necesită refrigerare.

Nature’s Gate Organic Triflora Dairy-Free Probiotic Supplement

Nature’s Gate Organic Triflora Dairy Free Probiotic Supplement este un supliment probiotic vegan care conține 3 miliarde de UFC pe porție. Suplimentul nu conține lactate, gluten sau soia, dar nu conține coloranți, arome sau conservanți artificiali. Acest probiotic a fost testat de un laborator independent și certificat ca fiind sigur pentru utilizare de către Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA).

Aşadar, ar trebui să iei probiotice în fiecare zi?

Unele persoane nu se simt bine cu probioticele, dar majoritatea oamenilor le pot lua în siguranță.

Probioticele sunt sigure pentru majoritatea oamenilor, chiar dacă aveți o anumită afecțiune sau boală. Dacă luați orice alte medicamente, discutați cu medicul dumneavoastră dacă este sigur pentru dumneavoastră să luați suplimente suplimentare.

Probioticele ajută digestia și imunitatea prin îmbunătățirea echilibrului dintre bacteriile bune (cum ar fi lactobacilii) din intestin și bacteriile rele (cum ar fi cele care provoacă infecții cu drojdie). De asemenea, acestea pot ajuta la prevenirea alergiilor și la îmbunătățirea sănătății mentale; studiile au arătat că pot ajuta la prevenirea depresiei sau a simptomelor de anxietate.

De asemenea, acestea pot ajuta la prevenirea sau tratarea unor infecții. Probioticele nu sunt un substitut pentru antibioticele pe care persoanele cu infecții de drojdie le iau adesea.

De reținut:

Probioticele și prebioticele sunt cele două categorii principale de suplimente de fibre. Ambele sunt folosite pentru a ajuta la digestie prin furnizarea de bacterii benefice care se hrănesc cu alimentele pe care le consumați și produc bacterii bune în intestinul dumneavoastră.

Probioticele sunt culturi vii și active de bacterii care pot fi găsite în alimente precum iaurtul, chefirul și kimchi. S-a demonstrat că probioticele au efecte pozitive asupra sănătății digestive, inclusiv reducerea inflamației și îmbunătățirea simptomelor gastrointestinale.

Prebioticele sunt fibre sau carbohidrați care sunt descompuse în zaharuri de către corpul dumneavoastră înainte de a ajunge la colon, astfel încât să poată fi absorbite de celulele din intestin. Prebioticele pot fi găsite în plante precum anghinarea, topinamburul și prazul. Alimentele prebiotice pot fi, de asemenea, obținute din surse non-plante, cum ar fi legumele (fasole), cerealele integrale (pâine de secară) sau orice alte alimente bogate în fibre pe care le alegeți.

În timp ce probioticele pot fi eficiente de sine stătător, ele sunt mai eficiente atunci când sunt combinate cu alimente prebiotice, deoarece se ajută reciproc să lucreze împreună pentru o mai bună sănătate digestivă!

Probioticele sunt bune pentru dumneavoastră. Acestea vă ajută la digestie, la sistemul imunitar și la controlul greutății. Ele pot fi luate în fiecare zi fără a provoca efecte secundare. Probioticele sunt disponibile în mai multe forme, inclusiv capsule, pulberi și tablete.

De asemenea, acestea sunt adăugate în unele alimente, cum ar fi iaurtul și brânza.

Probioticele se găsesc în multe alimente, inclusiv în produsele lactate fermentate, cum ar fi iaurtul și chefirul. Alegerea probioticului este importantă, deoarece diferite tulpini au efecte diferite. Unele tipuri de bacterii sunt mai eficiente împotriva infecțiilor cu drojdie decât altele. Cel mai bun mod de a trata o infecție de drojdie cu probiotice este să le luați în mod regulat timp de câteva săptămâni după ce simptomele dispar.

Concluzie

Probioticele sunt bacterii vii care au fost izolate din intestinul unor persoane sănătoase și utilizate pentru a aduce beneficii sănătății umane. Cuvântul „probiotic” provine din latină și înseamnă „pentru viață”.

Probioticele sunt considerate a fi eficiente în restabilirea echilibrului în organism. Ele ajută la menținerea unui tract digestiv sănătos, stimulează funcția imunitară și îmbunătățesc digestia. De asemenea, ele ajută la îmbunătățirea stării de spirit, a nivelului de energie și a sănătății mentale.

Beneficiile probioticelor includ:

Un intestin sănătos – Cel mai frecvent motiv pentru care suferim de probleme digestive este acela că intestinele noastre nu funcționează corect. Probioticele pot ajuta la restabilirea echilibrului și la îmbunătățirea digestiei. Probioticele susțin, de asemenea, un sistem imunitar sănătos prin întărirea apărării naturale împotriva bolilor.

Fericire – Administrarea regulată de probiotice poate crește sentimentele de fericire, empatie și optimism la unele persoane. Se crede că acest lucru se datorează schimbărilor la nivelul dopaminei, o substanță chimică din creier (cunoscută și sub numele de „hormonul fericirii”). Dopamina este eliberată atunci când experimentăm emoții pozitive, cum ar fi râsul sau sentimentele de bucurie, dar creierul nostru nu este întotdeauna capabil să detecteze aceste senzații! Prin administrarea de suplimente probiotice este posibil să începeți să observați aceste schimbări mai frecvent, ceea ce v-ar putea face să vă simțiți mai fericit în general.

Absorbția nutrienților – Luarea regulată de probiotice ne ajută să absorbim mai bine nutrienții, astfel încât aceștia să poată