Piața Mare din Sibiu

Obiective Turistice Sibiu și Atracții Turistice de Vizitat

Piața Mare din Sibiu

Obiective turistice Sibiu

Știi ce-i fain la Sibiu? Că e plin de obiective turistice grozave! Și nu doar obiective turistice Sibiu obișnuite, ci tot felul de locații unice și interesante. E un turistic joc de copil să găsești ceva de făcut în Sibiul, fie că te pasionează istoria, arta, cultura sau pur și simplu vrei să te plimbi și să admiri arhitectura orașului Sibiu. Un obiectiv turistic inconfundabil pe lista de obiective turistice de top în Sibiu este Piața Mare. E așa un loc liniștit unde poți să stai la o cafenea, să te bucuri de soare și să asculți cum bate ceasul din Turnul cu ceas. Sigur, e încă un turistic site unde toată lumea merge, dar merită pe deplin. Pe lângă Piața Mare, Muzeului Național Brukenthal e de nedus cu vederea. Câteodată e doar ceva ce trebuie să faci când ești în orașul Sibiu. Și, bineînțeles, nu-ți poți lăsa vizitat lista fără o plimbare la Turnul Sfatului. Toate astea sunt doar o mică parte din ceea ce face din colegiul nostru un obiective turistice perfect pentru oricine vizitează Sibiul. Și dacă ai nevoie de o „oază de liniște” după tură de obiective turistice, poți să mergi la Piața Mare. E un loc perfect pentru a citi o carte, a bea un suc naturale sau pur și simplu a te relaxa și a-ți încărca bateriile. Acum, se poate să ai deja consimțământ pentru a vizita toate astea şi mai multe, dar nu uita, fiecare loc are părţile lui unice, fie că vrei să te pierzi în detaliile istorice ale muzeului, să te simţi mic în comparaţie cu mărimea Piaţei Mari sau pur şi simplu să te pierzi pe străduţele oraşului Sibiu. Să nu uităm de turnul cu ceas, care îţi oferă o vedere la Sibiul ca nicio altă locaţie! Citește și despre politica noastră de confidențialitate aici, dacă ești cu noi până acum. În final, e la tine decizia ceea ce alegi să vizitezi în Sibiul nostru iubit. Dar fiecare obiectiv turistic merita să fie vizitat. Așa că, fă-ți o listă, stabilește un plan, explorează muzeul și bucură-te de Sibiu în ritmul propriu!

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Explorând Piața Mare și Piața Mică din inima Sibiului

Piața Mare din sibiu seara

Pentru cei care vizitează Sibiu, vei remarca rapid două lucruri: orașul are o mulțime de lucruri de văzut și Piața Mare și Piața Mică sunt adevărata inimă a orașului. Aceste piețe sunt pline de istorie și arhitectură, oferind vizitatorilor o privire directă în trecutul Sibiului. Ne apropiem cu confidențialitate și găsim Piața Mare, vibrând de viață, înconjurată de clădiri colorate ce datează încă de acum ani.

Și când te-ai săturat de Piața Mare, nu trebuie decât să te întorci la Piața Mică. De aici vei observa cum Sibiului îi place să-și prezinte partea mai relaxată și mai liniștită. Piața Mică are un fel de farmec vechi, dar plăcut, cu cafenele și restaurante mici unde poți să te așezi și să te bucuri de atmosferă.

Pe lângă faptul că vizitezi aceste piețe minunate, în Sibiu există multe alte atracții care nu trebuie ratate. Unul dintre aceste obiective turistice este muzeul Brukenthal. Localizat chiar în Piața Mare, muzeul oferă o colecție impresionantă de artă și istorie care te va retine cu siguranță acolo câteva ore bune.

Deci, dacă ești în România și îți place istoria și clădirile frumoase, vei adora cu siguranță Sibiu și vei fi încântat să explorezi Piața Mare și Piața Mică. Nu uita să îți aloci timp să te bucuri de tot ce oferă acest mic oraș cu inima mare. Să te așteptăm!

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Muzeul Brukenthal – Un diamant al culturii din Sibiu

Muzeul Brukenthal Sibiu

Dacă te gândești să vizitezi Sibiu, nu uita că vei avea o grămadă de opțiuni la îndemână în materie de locuri de vizitat. Una dintre cele mai remarcabile atracții turistice, și personal favoritul meu, este Muzeul Brukenthal. Serios, chiar merită să faci o vizită la muzeu dacă ajungi prin zona Sibiului.

Muzeul Brukenthal – Un adevărat diamant al culturii din Sibiu, și nu numai. Este unul dintre cele mai importante puncte de atracție din județul Sibiu și din toată Romania chiar. E ceva cu totul special la acest muzeu, parcă aduce o notă de finețe și eleganță care îl diferențiază de restul muzeelor pe care le-am vizitat.

Casa în care se află muzeul e impunătoare și plină de istorie, iar operele de artă pe care le adăpostește sunt pe măsură. Ești deja interesat, nu-i așa? E normal să fii, și eu am fost absolut impresionat atunci când l-am vizitat pentru prima oară.

Vrei să știi ce e cel mai mișto la Muzeul Brukenthal? Faptul că în timpul vizitei te poți opri să te odihnești la Turnul din Sibiu. Turnul e al dracului de înalt, dar priveliștea pe care o ai de sus e de vis!

Deci, nu stresa prea mult cu planul de vizitare al muzeului. Hai să fim serioși, odată ce ajungi în incinta muzeului, totul se schimbă și trăiești fiecare moment. E un sentiment de liniște pe care-l ai, cumva, și e absolut minunat.

Deci, te-am convins? Ești gata să adaugi Sibiu și vizitarea Muzeului Brukenthal pe lista ta de călătorii? Sper că da, pentru că, dacă ești un iubitor de artă și cultură, o să te îndrăgostești de tot ce are să-ți ofere Sibiu.

Înainte să te oprești de citit, iată un ultim sfat. Nu uita să verifici site-ul web al muzeului pentru programul de vizitare și orice alte detalii care te-ar putea interesa. Sibiu, Muzeul Brukenthal și restul locurilor de vizitat din oraș te așteaptă să le descoperi și să te bucuri de ele. Vizită plăcută, dvs!

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Turnul Sfatului – Simbolul rezistenței și stabilității Sibiului

Turnul Sfatului din Sibiu

Turnul Sfatului Sibiu, unul din cele mai iconice obiective turistice ale Sibiului, și-a câștigat cu brio reputația de simbol al rezistenței și stabilității orașului. Acest turn e o perlă a Sibiului și nu doar, e și un simbol de mare importanță pentru toată Romania. În fiecare colțic al Turnului, îți poți simți istoria și cultura orașului Sibiu. Răscoliți prin vechile sale povești și legende, veți simți că pășiti prin trecutul îndepărtat al Sibiului și al Romaniei.

Acest Turnul Sfatului nu e doar un turn obișnuit. E o reminiscență a trecutului glorios al orașului și un simbol blândeței și măreției Sibiului. Încărcat cu emoție și povești, turnul a fost mărturisirea mută la nenumărate evenimente istorice și schimbări drastice pe parcursul secolelor. Turnul această a rămas neschimbat, martor al trecerii neîncetate a timpului.

Privirea de la înălțimea Turnului Sfatului este un reper vizual pentru orice vizitator. Orașul se desfășoară în toată splendoarea sa, într-o panoramă impresionantă care include cele srcinale Piața Mare și Piața Mică. În centrul orașului Sibiu, acest turn este cu adevărat inima și sufletul orașului.

Când vizitezi Sibiul, trebuie să îți faci timp să explorezi Turnul Sfatului. Nu doar pentru viziunile uluitoare asupra orașului veci și modern, dar și pentru bogăția sa istorică și culturală. Sibiul și Turnul Sfatului încorporează un spirit unic care merită să fie experimentat și simțit de către oricine pune piciorul în frumosul oraș al Sibiului.

În sfârșit, Turnul Sfatului este un punct culminant al fiecărei vizite în Sibiu, și cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite locuri ale orașului. Este o legătură vibrantă cu istoria Sibiului, și un reper care va continua să inspire și să fascineze pentru generații viitoare. Deci, fă parte din povestea sa și vizitează Turnul Sfatului cu mare entuziasm!

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Perlele ascunse ale Sibiului

Biserica Evanghelică cu hramul Sfânta Maria

Unde te duci când ai văzut deja toate obiectivele turistice majore din Sibiul și te întrebi ce ai putea vizita în continuare? Răspunsul meu: în locuri mai puțin cunoscute, adevărate perle ascunse ale Sibiului. Primul lucru pe lista de vizitat ar trebui să fie Piața Huet, un vechi loc de întâlnire al săsenilor și inima spirituală a orașului. Apoi, dă o fugă până la Podul Minciunilor, emblematic pentru Sibiul și povestile sale fascinante. Dacă te-ai plictisit de Piața Mare, mai există și o Piața Mică, la fel de încântătoare. O altă opțiune ar fi sa vizitezi unele din multele biserici. Spre exemplu, Biserica Evanghelică cu hramul Sfânta Maria, ce este un punct de reper important al orașului. Aici, te vei simți ca și cum ai călătorit înapoi în timp, la începuturile orașului. Apoi, există și muzeul de istorie naturală. Acesta nu este la fel de faimos ca Muzeul Brukenthal, dar merită vizitat. Îți recomand să faci o plimbare și prin parcul Sub Arini, un loc preferat de localnici. Pentru cei mai curajoși, vizitarea Turnului Dulgherilor este o opţiune. Este unul dintre cele șapte turnuri ale vechilor bresle sibiene și oferă o priveliște unică asupra orașului. Poate ai auzit de Strada Nicolae Bălcescu, principala arteră comercială a Sibiului. Aici poți să-ți savurezi cafeaua uitându-te la trecători și admirând clădirile colorate. Nu uita, e important de a păstra confidențialitatea. În Sibiul există o politică strictă de confidențialitate și respect față de turiști. În scurt, Sibiul este un orășel cu multe de oferit. Dincolo de obiectivele turistice populare se află multe perle neglijate, pline de istorie și frumusețe, așteptând să fie descoperite. Toate aceste locuri sunt minunate, fie că ești pentru prima dată în România sau ești un călător împătimit ce a vizitat de multe ori Sibiul. Așadar, nu ai nevoie de un plan mare, doar de o doză bună de curiozitate și spirit de aventură. Deci, la urma urmei, nu contează cât timp ai la dispoziție sau cât de bine cunoști Sibiul, cu siguranță vei găsi ceva interesant de făcut și de vizitat în orice colț al orașului.

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Muzeul în aer liber ASTRA – Povestea țăranului sibian și a Dumbrava Sibiului

Muzeul în aer liber ASTRA

Dacă ești în Sibiu, unul dintre primele obiective turistice pe care trebuie să-l vizitezi este fără îndoială Muzeul în aer liber ASTRA. Aici, însetat de descoperi, vei găsi povestea autentică a țăranului sibian și mai mult decât atât, vei avea șansa să-ți pui imaginația la încercare și să-i redescoperi universul. Situat în Dumbrava Sibiului, acest muzeu pe bune că nu poate fi omis de pe lista ta cu lucruri de făcut în Sibiu.

Povestea pe care o spune acest obiectiv turistic este una a vieții noastre, și a străbunilor noștri, o poveste despre demnitate, muncă, cântece și jocuri. Totul este pus în scenă la dimensiuni reale, în case cu grădini, cu vite, cu unelte şi cu obiceiuri. Vizitat de milioane de oameni, muzeul rămâne un punct de reper pentru cultura și istoria României, și fără îndoială, unul dintre cele mai importante obiective turistice din județul Sibiu.

Acest muzeu este mai mult decât o casă pentru istorie și cultură, este un loc în care te poți relaxa, admira natura și savura o zi liniștită. Copiii se pot bucura de plimbări cu căruța, iar adulții se pot plimba pe aleile largi și pot admira peisajul. În plus, poți alege o cazare în apropiere, pentru a te bucura la maxim de toate atracțiile oferite.

Muzeul are un site dedicat, unde găsești toate informațiile necesare pentru vizită. În plus, muzeul găzduiește numeroase evenimente și festivaluri, așa că nu uita să verifici site-ul înainte de a pleca la drum. Prin urmare, dacă ai pus piciorul în Sibiu și ești în căutarea unui obiectiv turistic cu adevărat impresionant, Muzeul ASTRA este locul pe care trebuie să-l vizitezi!

În concluzie, Muzeul în aer liber ASTRA nu este doar unul dintre cele mai importante obiective turistice din Sibiu, ci și un loc unde istoria prinde viață și unde poți savura farmecul vieții rurale. Așa că dă-i o șansă și lasă-te cucerit de povestea țăranului sibian și a Dumbrava Sibiului. Te asigurăm că nu vei regreta și că vei pleca de aici cu amintiri de neuitat.

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Găzduirea religiei în Sibiu: Catedrala Evanghelica Sibiu și Biserica Romano-Catolică

Catedrala Evanghelică Sibiu

În timpul explorării obiectivelor turistice în Sibiu, un lucru pe care nu îl poți rata e găzduirea religiei în oraș. Două dintre cele mai semnificative obiective turistice din acest punct de vedere sunt Catedrala Evanghelică și Biserica Romano-Catolică. Ambele sunt adevărate reprezentări ale istoriei, culturii și diversității religioase din Sibiu.

Când pătrunzi în Catedrala Evanghelică, te întâlnești cu o oază de calm și pace. Dacă te înclini spre explorarea altor fortificatii in Sibiu, atunci vei descoperi că turnul Catedralei Evanghelice găzduiește un muzeu consacrat istoriei religioase locale și naționale. Unul dintre obiectivele turistice din Sibiu pe care, probabil, nu ai crede că îl vei vizitat dar care îți lasă un gust dulce-amărui de devoțiune și istorie măreață.

Trecând la Biserica Romano-Catolică, nu va dura mult până când vei începe să admiri frumusețea sa. Strălucind in toată splendoarea sa neogotică, aceasta este una dintre fortificatiile care, împreună cu catedrala, dau orașului o atmosferă medievală absolut captivantă. Nu doar că stă de strajă la marginea periferiei Piaței Mari, dar și găzduiește unele dintre cele mai strălucitoare exemple de artă sacra din întregul județ. Deci, în timp ce vă relaxați după o zi de vizitat la una din casele dvs. preferate de cafea din Sibiu, nu uitați că aceste două minunate obiective turistice vă așteaptă să le descoperiți.

În sumar, fiecare vizitator trebuie să includă aceste două piese majestuoase de arhitectură religioasă pe lista lor de obiective turistice din Sibiu pentru a vizitat. Fie că ești un fan al istoriei, al arhitecturii sau pur și simplu un călător care caută liniște și inspirație, Catedrala Evanghelică și Biserica Romano-Catolică sunt două locuri unde poți găsi ceea ce cauți.

De asemenea, nu uitați că înainte de a pleca acasă, trebuie să vizitați și Casa Artelor, încă un mijloc de includere a culturii și istoriei Sibiului în itinerariul dvs. Iar dacă nu ai reușit să te îndrăgostești complet de orașul Sibiu după ce ai explorat aceste două obiective turistice fantastice, atunci cu siguranță Muzeul Brukenthal și Turnul Sfatului îți vor încheia călătoria în cel mai satisfăcător mod posibil.

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Obiective turistice Sibiu pentru amatorii de frumusețe naturală

Obiective turistice Sibiu pentru amatorii de frumusețe naturală

Dacă ești un amator de frumusețe naturală și planifici să vizitezi obiective turistice din Sibiu, atunci ai nimerit perfect. Sibiu este un oraș încărcat de istorie și cultură, străbătut de natura pitorească din toate părțile. În timpul călătoriei prin Sibiu, nu vei avea timp să te plictisești pentru că există o grămadă de locuri minunate de vizitat.

Piața Mare este inima vibranta a Sibiului, înconjurată de clădiri cu arhitectură medievală Wow, nu se poate să nu te simți ca într-o poveste. În apropierea Piaței Mari se află și Piața Mică, un loc perfect pentru o plimbare relaxantă sau pentru a te bucura de o băutură la o terasă. Un alt punct de atracție este Muzeul Brukenthal, care găzduiește o bogată colecție de artă europeană.

Printre celelalte obiective turistice din Sibiu care merită vizitate se numără și Turnul Sfatului. Cu o înălțime de 73 metri, turnul este simbolul rezistenței și stabilității Sibiului. Acolo vei putea vedea o panorama impresionantă asupra orașului și a frumuseții sale naturale. Dacă preferi plimbările prin natură, nu trebuie să ratezi Muzeul în aer liber ASTRA sau Dumbrava Sibiului, unde vei descoperi povestea țăranului sibian.

In Sibiu vei găsi o varietate de locuri de cult, de la Catedrala Evanghelică la Biserica Romano-Catolică. Acestea sunt doar două exemple din sutele de biserici care punctează peisajul Sibiului. Și nu numai că sunt încărcate cu istorie, dar sunt și de o frumusețe rară.

Sibiu este cu siguranță un loc în care îți vei dori să revii, așadar îți recomandăm să iei o casa de vacanta. Dacă ești pasionat de fotografie, nu uita să iei aparatul foto cu tine, deoarece Sibiu este unul dintre cele mai fotogenice orașe din Romania. Deci, pentru ce mai stai pe ganduri? Hai să vizitezi Sibiu, o adevărată perlă a României!

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Prin Sibiu și și împrejurimile sale

Deci, ai trecut prin Sibiu, ai explorat și ai vizitat toate obiectivele turistice din oraș, nu? Ei bine, treaba noastră nu se termină aici. Mai avem mult de explorat!Prin Sibiu și împrejurimile sale există numeroase comori ascunse care așteaptă să fie descoperite. Dacă îți plac muzeele, și dau seama că îți plac, deoarece ai vizitat Muzeul Brukenthal și Muzeul în aer liber ASTRA, atunci îți recomand să vizitezi și muzeul de etnografie.Muzeul se află un pic în afara sibiului, dar merită vizitat deoarece adăpostește o colecție imensă de obiecte tradiționale românești.

În timp ce ești în afara sibiului, nu uita să vizitezi și clădirile de patrimoniu. Acestea sunt impresionante nu doar pentru arhitectura lor, dar și pentru poveștile și istoria lor. Iar dacă e o zi frumoasă, ia-ți picnicul și petrece o zi relaxantă în natură. Știi ce e cel mai tare lucru despre Sibiu și împrejurimile sale? Faptul că poți să te bucuri de oraș și de natură, în aceeași zi!

Și da, ținând cont de faptul că ai vizitat Sibiu, sigur ai făcut o grămadă de foto. Mă gândeam, poate că ar fi o idee bună să împărtășești pozele tale cu ceilalți călători și să îți exprimi gândurile și sentimentele despre locurile pe care le-ai vizitat. Doar trebuie să respectați politica noastră de confidențialitate și să fiți respectuoși cu ceilalți membrii ai comunității. Cred că astfel am putea să avem o comunitate mai unită și să încurajăm mai mult turismul în Sibiu și împrejurimile sale.

De fapt, poate că ne-am putea ajuta reciproc. Problema e că mulți turiști nu știu cât de impresionant și captivant este Sibiului în afara orașului. Să arăți celorlalți că este mai mult de văzut, să încurajezi oamenii să viziteze și să descopere, arată că ești un adevărat fan al Sibiului.

Ei bine, probabil aș putea scrie tot articolele mele despre Sibiu și împrejurimile sale. Sper că te-am ajutat și te-am încurajat să explorezi mai mult și să îți arăți dragostea pentru Sibiului. Dacă îți place Sibiu, de ce să nu împărtășești această dragoste cu ceilalți?

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Podul Minciunilor – Legendă și adevăr în inima Sibiului

Podul Minciunilor Sibiu

În inima superbei orașe Sibiu, unde cultura și istoria își fac simțită prezența la fiecare pas, ne găsim admirând o capodoperă a ingineriei din secolele trecute, Podul Minciunilor. Acesta, neatins de trecerea vremii și încărcat cu legende care îi conferă un aer misterios, e adevăratul punct de atracție al Sibiului. Ambianța încântătoare a Sibiului te absoarbe în mod plăcut, la fel ca mirosul de cafea proaspătă care se răspândește din cafenelele de pe strada Nicolae Balcescu, strada unde se află și podul. Râsul turiștilor amuzați de legendele podului adaugă viață străzii și contrast cu refrenul repetat al gărzilor medievale, ‘nimeni nu trece pe centura Sibiu!’.

Noi am venit special pentru a vizita și valorifica legendele mitice care împodobesc Podul Minciunilor. Un pasaj din fier decorat în stil neogotic, este primul pod de acest fel construit în România. Se susține că acesta are un dar neobișnuit pentru a depista minciunile. Asta dă numele podului și face Sibiul și mai incitant de vizitat.

Bâlciurile colorate de pe strada Cetatii și zgomotul vânzătorilor de la piața mare dau viață vechii fortificații și te fac să te pierzi în timp. Casa Artelor din Piața Mică îți fură privirea, dar te întorci repede la pod, mai captivant ca niciodată.

Turnul Sfatului și Podul Minciunilor semnalează punctul de întâlnire între trecut și prezent în România minunată. Dincolo de acest punct, la doar câteva minute de mers pe jos, ajungi la Muzeul Brukenthal, el însuși o atracție uimitoare pentru iubitorii de artă. Dar am lăsat muzeul pe mai târziu, fiind prea absorbiți de farmecul Podului Minciunilor și de legenda lui. Sibiul, fără îndoială, este și va rămâne una dintre cele mai fascinante destinații pe care le-am vizitat în România și va fi întotdeauna pe lista mea de orașe de vizitat și revizitat în România.

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Redescoperirea Sibiului și istoriei sale fascinante

Când te gândești la Sibiu, cu siguranță îți vin în minte imagini pitorești ale păcilor vechi și sistema de fortificații bine conservat. Redescoperirea Sibiului și a istoriei sale fascinante este o aventură între ziduri medievale, strada cu strada, care tocmai așteaptă să fie explorată. De la Piața Mare până la Piața Mică, trecând prin Pasajul Scărilor, vei fi încântat de frumusețea și istoria vibrantă a acestui oraș superb.

În vizita dvs. la Sibiu, nu uitați să aruncați o privire asupra Turnului Sfatului, un vechi simbol al Sibiului, care aduce aminte de rezistența și stabilitatea acestei cetăți. Nu doar că veți fi impresionat de peisajul din partea de sus a turnului, dar veți și afla multe despre istoria sa. De la turul pentru a vedea ceasul turnului, până la vizitatul muzeului din interior, turnul este cu siguranță unul dintre cele mai remarcabile locuri din Sibiu.

Muzeul Brukenthal, un alt „diamant” al culturii din Sibiului, nu trebuie ratat. O să rămâi cu gura căscată în fața colecției sale de opere de artă din secolele XVII și XVIII. Iar dacă ești un fan al frumuseții naturale, atunci drumul spre Muzeul în aer liber ASTRA, situat în Dumbrava Sibiului, este o opțiune excelentă. Înconjurat de pădure, acest parc muzeal îți va oferi o imagine reală asupra vieții țăranului sibian.

Religia joacă, de asemenea, un rol important în Sibiu. Catedrala Evanghelică și Biserica Romano-Catolică stau mărturie asupra diversității religioase din acest oraș. Spre exemplu, interiorul Bisericii Romano-Catolice este încântător și împodobit cu picturi de mari valorii artistice.

Dacă ai curaj, încearcă să treci Podul Minciunilor, un alt reper al orașului, înconjurat de povești și legende. Dar nu uita, se spune că podul are un „simț” pentru minciuni și că acesta se va prăbuși dacă îndrăznești să spui o minciună pe el!

În cele din urmă, nu ratati ocazia de a explora și împrejurimile Sibiului. Cu locuri pitorești și sate autentice, veți descoperi partea rurală a României și esența adevărată a vieții în Transilvania.

Descopera cele mai frumoase cazari din zona >

Intrebari frecvente – FAQ:
Q: Ce obiective turistice pot fi vizitate in Sibiu?
A: Cele mai populare obiective turistice din Sibiu sunt Castelul Brukenthal, Piata Mare, Biserica Evanghelica, Muzeul ASTRA si Turnul Sfatului.

Q: Ce poti face in Sibiu?
A: In Sibiu poti explora obiective turistice, poti face plimbari prin oras, poti vizita muzee si poti lua parte la evenimente culturale.

Q: Ce atractii turistice sunt in Sibiu?
A: Cele mai populare atractii turistice din Sibiu sunt Castelul Brukenthal, Piata Mare, Biserica Evanghelica, Muzeul ASTRA si Turnul Sfatului.

Q: Ce obiective turistice sunt in Sibiu?
A: Cele mai populare obiective turistice din Sibiu sunt Castelul Brukenthal, Piata Mare, Biserica Evanghelica, Muzeul ASTRA si Turnul Sfatului.

Q: Ce poti vizita in Sibiu?
A: In Sibiu poti vizita Castelul Brukenthal, Piata Mare, Biserica Evanghelica, Muzeul ASTRA si Turnul Sfatului.