Locuri Bantuite Bucuresti – Cele mai infricosatoare locatii din Bucuresti

 

Locuri Bantuite Bucuresti. Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri bantuite din Bucuresti

Există locuri bantuite bucuresti cu adevarat! Puține lucruri mai înfricoșătoare decât să întâlnești o fantomă. Gândul este suficient pentru a-ți trimite un fior pe șira spinării. Pentru mulți, ideea de fantome nu este altceva decât o născocire a imaginației lor. Dar pentru alții, realitatea fantomelor este prea reală.

Am alcătuit o listă cu cele mai bântuite locuri din București. Am inclus și câteva informații de fundal despre fiecare loc și, în unele cazuri, imagini pentru a ilustra povestea.

Dacă sunteți în căutarea unei sperieturi bune, există o mulțime de locuri în București care vă vor oferi una.

Am întocmit o listă cu favoritele noastre – Cele mai bantuite locuri in Bucuresti

Acestea sunt locurile în care oamenii au raportat că au văzut fantome, au simțit prezențe stranii și chiar li s-au întâmplat lucruri ciudate.

Dacă ai un gust pentru supranatural, atunci această listă este pentru tine!

Hotelul Cișmigiu București

Hotelul Cișmigiu București Locuri Bantuite  Bucuresti
Hotelul Cișmigiu București – Locuri Bantuite Bucuresti
Hotelul Cișmigiu București

Exista multe locuri bantuite Bucuresti dar Hotelul Cișmigiu se este cel mai infricosator. Hotelul a fost construit în 1884 și a servit drept reședință pentru Familia Regală a României. Este situat în București, România. Zvonurile despre activitate paranormală la hotel au fost raportate pentru prima dată de oaspeți și angajați. Cea mai cunoscută poveste este cea a unei fantome care bântuie holul hotelului. . Hotelul a fost locul unui număr de investigații paranormale, în special ale turiștilor care participă la turul anual GhostWalk. Cea mai frecventă observare a fost raportată a fi un băiețel văzut la etajul doi, un copil care a fost văzut încă de înainte de începerea construcției, în 1970. În ciuda observărilor și rapoartelor, nu a fost găsită nicio dovadă care să confirme ceva supranatural despre hotel.

Oamenii spun că hotelul este bântuit din cauza poveștii tragice a construcției sale. Muncitorii care l-au construit au fost uciși de regimul lui Ceaușescu, așa că sufletele lor încă rătăcesc în jurul lui.

Palatul Parlamentului

Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului

Există puține locuri în lume care pot rivaliza cu Palatul Parlamentului când vine vorba de activități paranormale. Clădirea, care se află în București, România, se spune că este unul dintre cele mai bântuite locuri din Europa. De-a lungul timpului, au existat multe rapoarte despre vederi ciudate și zgomote ciudate venite de la Palatul Parlamentului. Unii spun că au văzut fantome mergând pe coridoare sau le-au auzit șoptind în camere goale.

In Casa Poporului există legende rapoarte despre vederi fantomatice și activitate paranormala în interiorul palatului. Una dintre cele mai faimoase povești este cea a unei femei despre care se spunea că a fost ucisă de un demon care a apărut într-una dintre oglinzile din interiorul clădirii.

Alții au raportat că au auzit zgomote ciudate venind din sălile goale, iar unii spun că au văzut chiar fantome rătăcind înăuntru. Palatul este cu siguranță un loc care nu este pentru cei slabi de inimă.

Balta Vrăjitoarelor – Apă Blestemata

Balta vrăjitoarelor
Balta vrăjitoarelor

Bucureștiul găzduiește multe puncte fierbinți paranormale, printre cele mai infricosatoare si misterioase locuri bantuite Bucuresti este Balta Vrăjitoarei

în Pădurea Boldu-Crețeasca, aproape de oras, este locul unde se găsește Balta Vrăjitoarelor, un mic iaz de dimensiunea de câțiva metri pătrați. Adâncimea sa variază între doi și cinci metri.

Legenda spune că capul lui Vlad Țepeș a fost aruncat în acest iaz imediat după decapitarea lui. De atunci, apa pare să fi fost blestemată. Femeile însărcinate care vor să facă un avort s-au scăldat aici pentru câteva minute și copilul din interiorul lor ar dispărea.

După cutremurul din 1977, tone de moloz din Bucureștiul distrus au fost aruncate în acest iaz pentru a-l usca. Tu ce crezi? Cu o suprafață de doar câțiva metri pătrați și o adâncime mai mică de 2 metri, nu numai ca balta nu a putut fi acoperita, ba chiar a mâncat tot molozul care a dispărut fără urmă în pântecul ei.

Nu există un răspuns clar pentru cum a incăput atâtea deramaturi de la cutremur intr-o baltat atât de mică și nu îmi pot da seama de unde a dispărut acesta.

Se spune că în noaptea de Sânziene și în noaptea dinaintea Sfântului Andrei, toate vrăjitoarele din zona Munteniei se adună în acest loc și fac tot felul de ritualuri satanice in ceasta apa blestemata, Balta Vrăjitoarelor. Crezi ca ai avea curaj sa vizitezi acest loc?

Mănăstirea Chiajna

Mănăstirea Chiajna
Manastirea Chiajna

Mănăstirea Chiajna se afla printre cele mai infricosatoare locurile bântuite din București. Mănăstirea a fost construită la începutul anilor 1600 și a fost abandonată la sfârșitul anilor 1800. Mănăstirea Balta Chiajna este un loc al istoriei întunecate și al terorii. De secole, s-a zvonit că mănăstirea este bântuită de fantome și că o vrajă puternică îi ține prinși în interior. Vizitatorii au raportat că au văzut umbre ciudate mișcându-se pe ferestre și au auzit țipete în timpul nopții. Unii spun că călugării care locuiesc acolo sunt sub blestem și că nu pot părăsi niciodată mănăstirea în viață.

Dacă ești în căutarea unui loc în care să scapi de toate, acesta nu este locul potrivit pentru tine. Mănăstirea Balta Chiajna este un loc al secretelor întunecate și al terorii. Dacă ești suficient de curajos să vizitezi, fii pregătit pentru orice.

De-a lungul timpului, numărul zăririlor de fantome la mănăstire a crescut. Cea mai recentă vedere a fost săptămâna trecută, când un călugăr a raportat că a văzut o fantomă în chilia sa. Fantoma a fost descrisă ca fiind un bărbat înalt, subțire, cu păr lung și purtând un halat. Călugărul a spus că fantoma i-a vorbit într-o limbă pe care nu o putea înțelege.

Casa Vernescu

Casa Vernescu
Casa Vernescu

Pe Calea Victoriel se află casa vernescu care este o casă cu legendă. Legenda spune că, de-a lungul timpului mulți oameni au murit în casă. Se spune că casa este blestemată. Unii oameni spun că blestemul este cauzat de o fantomă care bântuie casa. Alții spun că blestemul este cauzat de un demon care locuiește în casă.

Nimeni nu știe sigur ce provoacă blestemul, dar mulți oameni cred că acesta există. Oamenii care au locuit în casă au raportat că s-au întâmplat lucruri ciudate. Aceste lucruri includ: ușile care se deschid și se închid de la sine, geamurile care se sparg, mobila se mișcă și zgomote ciudate.

Unii spun că au văzut o fantomă în casă. Alții spun că au văzut un demon. Nimeni nu știe sigur ce provoacă blestemul, dar mulți oameni cred că acesta există.

 

 

Alte locuri bântuite și Strada Franceză din Centrul Vechi

 

Strada Franceză.

Printre multe locurilor bântuite se alfla si Strada Franceza. Aceasta se poate gasi cu usurinta in Centrul Vechi din bucureşti si este una dintre cele mai populare destinații în rândul turiștilor. Această stradă a fost închisă de câteva săptămâni însă, pentru a putea avea loc lucrări de restaurare.

Strada franceză din Centrul Vechi este unul dintre cele mai bântuite locuri din oraș. De ani de zile, oamenii au raportat că au văzut fantome pe stradă, iar unii spun că strada este blestemată.

Strada Franceză este situată în inima Centrului Vechi și se spune că este una dintre cele mai vechi străzi din oraș. Strada este mărginită de case vechi victoriane și se spune că multe dintre ele sunt bântuite.

Oamenii care au locuit pe French Street spun că au văzut fantome plimbându-se noaptea, iar unii spun că au auzit chiar zgomote ciudate venind din interiorul unora dintre case. Unii locuitori spun că au văzut chiar apariții în casele lor.

Dacă sunteți în căutarea unei sperieturi bune, atunci French Street este cu siguranță locul unde să mergeți. Doar asigurați-vă că țineți ochii deschiși pentru orice activitate fantomatică!

Orfelinatul Bântuit.

Tot pe Strada Franceza se afla si acest mare Orfelinat, langa bucurești şcoala centrală. Când soarele apune pe Strada Franceză din București, ro, o senzație ciudată preia. Strada cândva plină de viață este acum abandonată, iar singurul sunet care se aude este vântul care șuiera printre copaci. Parcă strada este înghețată în timp, iar singurul lucru care mai rămâne sunt amintirile a ceea ce a fost cândva.

Pentru cei care nu știu, French Street a fost cândva casa unui orfelinat. Era un loc unde copiii pierduți erau trimiși să găsească refugiu. Dar, ceea ce mulți oameni nu știu este că orfelinatul a fost bântuit.

Se spune că pe 31 octombrie, fantomele copiilor care au murit la orfelinat se întorc să-i bântuie pe cei vii. Ei pot fi văzuți cutreierând holurile, râsul lor răsunând prin camerele goale.

Cimitir Bantuit Bucuresti – Cimitirul Bellu

Cimitirul Bellu
Cimitirul Bellu

Există o mulțime de cimitire în București, iar multe dintre ele sunt considerate bântuite. Însă cel mai bântuit cimitir este Cimitirul Bellu, care se află în Sectorul 1.

Cimitirul Bellu este unul dintre cele mai vechi cimitire din București, înregistrările indică faptul că a fost folosit pentru prima dată ca loc de înmormântare pentru victimele ciumei în 1789. Cimitirul a fost construit departe de centrul orașului pentru a preveni răspândirea bolii și a rămas acolo până în 1864, când a fost mutat în locația sa actuală din Sectorul 1.

Cimitirul Bellu a fost, de asemenea, folosit ca loc pentru execuții publice în timpul perioadei comuniste, iar unii cred că acest lucru a contribuit la reputația sa ca fiind unul dintre cele mai bântuite locuri din București. Acest lucru s-ar putea datora numărului mare de persoane care au fost executate în această locație sau pentru că unii cred că cei care au fost executați încă bântuie zona în prezent.

Alte posibile motive pentru care acest cimitir ar putea fi considerat bântuit includ:

– Faptul că există din 1789 înseamnă că sunt mulți oameni îngropați aici, așa că este inevitabil să existe o energie reziduală lăsată în urmă de cei care au trecut în neființă;

– Multe personalități celebre din România sunt îngropate aici (e .g. Gheorghe Lazăr, Constantin Daicoviciu, Mihail Sadoveanu), ceea ce ar putea explica și de ce acest cimitir este atât de bântuit; – Faptul că cimitirul a fost folosit ca locație de filmare a unor filme de groază precum „Fantoma” și „Casa de la marginea parcului” ar fi putut, de asemenea, să contribuie la reputația sa de loc bântuit.