SCP 106 - The Old Man

SCP 106 si Ce se stie despre el

SCP 106 - The Old Man
SCP 106 – The Old Man


SCP 106!

SCP 106, cunoscut și sub numele de Caporalul Lawrence și Bătrânul, este o creatură umanoidă de origine și natură necunoscută, clasata in Top 10 cele mai periculoase creaturi SCP. A fost descoperit pentru prima dată de Fundația SCP în 1983 și de atunci a fost clasificat ca Euclid. Cea mai notabilă caracteristică a lui SCP 106 este capacitatea sa de a crea portaluri prin spațiu și timp, permițându-i să se deplaseze dintr-un loc în altul fără a fi văzut. Alte abilități ale sale includ regenerarea, inversarea îmbătrânirii și capacitatea de a coroda orice material organic pe care îl atinge.

Pe lângă puterile sale de teleportare, SCP 106 prezintă, de asemenea, o serie de comportament ciudat, care îl deosebește de alți SCP. Se pare că poate detecta creaturi vii din apropiere, în ciuda faptului că este orb; comportamentul său devine adesea neregulat atunci când sunt în apropiere; iar ocazional a fost observat emitând un zgomot puternic de țipete sau eliberând vapori verzi din corpul său.

Caracteristici fizice:

SCP 106 seamănă cu un om extrem de bătrân și ofilit, cu capul chel, ochii negri și adânciți și un rânjet fără buze, ca un craniu. Carnea lui încrețită este întunecată de necroză, iar din ea transpiră în permanență un mucus negru coroziv care descompune orice material solid, pe care îl folosește atât ca armă, cât și ca instrument de evadare și de vânătoare

Când se află în forma sa cea mai comună, SCP 106 opate arata ca un bărbat în vârstă, cu pielea ridată și părul alb. De asemenea, se crede că are mai multe deformări fizice de la vârstă, cum ar fi spatele cocoșat și brațele, care sunt acoperite cu haine zdrențuite. Fața entității este descrisă ca având nicio trăsătură distinsă în afară de doi ochi care emană o strălucire ciudată. Ceea ce face această creatură cu adevărat remarcabilă este că se poate mișca prin obiecte solide, creând portaluri între zonele prin care trece și lăsând în urmă substanțe corozive în urma sa.

Habitatul lui SCP 106:

Dimensiune de buzunar SCP 106
Dimensiune de buzunar SCP 106

Habitatul său este un mister pentru mulți oameni, dar cercetarea și observarea atentă pot oferi o perspectivă asupra locului în care ar putea fi localizat. A fost observată în diferite locuri de-a lungul perioadei sale de izolare, așa că este plauzibil ca creatura să aibă mai multe habitate sau chiar să se plimbe liber.

Ipoteza principală în rândul cercetătorilor sugerează că habitatul natural al lui SCP 106 se află undeva într-o dimensiune paralelă cunoscută sub numele de „Dimensiunea de buzunar”. Acest tărâm de altă lume conține cantități masive de spațiu, precum și o varietate de anomalii și distorsiuni, ceea ce face dificilă depistarea exactă a locului în care locuiește această creatură. În timpul unui interviu cu Dr. L.S, un personal din Clasa D care a fost folosit ca hrană pentru SCP 106, creatura a fost descrisă ca apărând de „nicăieri” în fața lui și aparent venind dintr-o „ pată întunecată în aer”.

Abilitățile lui SCP 106:

„Bătrânul”, este o creatură extrem de puternică din universul Fundației SCP. Are o varietate de abilități care o fac una dintre cele mai periculoase creaturi din multivers. Abilitatea sa principală este capacitatea sa de a treapa prin materia solidă și de a crea portaluri între diferite dimensiuni. Acest lucru îi permite să se miște rapid și să obțină acces la zone care altfel ar fi imposibil de accesat pentru alte creaturi.

În plus, SCP 106 are, de asemenea, o rezistență incredibil de mare la daune, făcând dificil chiar și pentru arme sau entități puternice să-i facă rău în vreun fel. Acest lucru îl face aproape de neoprit atunci când se confruntă cu forțele care caută să-i distrugă. În plus, această creatură posedă câteva puteri telekinetice minore care îi permit să manipuleze obiectele din vecinătatea sa cu ușurință și precizie. O lista cu unele din Abilitatile lui SCP 106

Proceduri de izolare pentru SCP 106:

Proceduri de izolare SCP
Proceduri de izolare SCP

Limitarea unei astfel de creaturi puternice necesită protocoale speciale pentru a asigura siguranța personalului și a altor entități din apropiere.

Primul pas în izolarea cu succes implică asigurarea faptului că tot personalul care intră în contact cu SCP 106 este protejat de proprietățile sale corozive. Pentru a face acest lucru, tot personalul trebuie să poarte costume specializate, concepute să conțină orice material periculos pe care îl poate produce în interiorul camerei de izolare. În plus, a fost instalată o ușă mare de explozie între SCP 106 și alte zone ale unității pentru a preveni expunerea accidentală în cazul în care aceasta scapă sau încalcă protocoalele de izolare.

Istoria SCP 106:

SCP 106 - Bătrânul
SCP 106 – Bătrânul

Creatura misterioasă cunoscută sub numele de SCP 106 a fost o enigmă timp de peste un deceniu. Este una dintre cele mai enigmatice și periculoase entități din lume. De ani de zile, cercetătorii au încercat să descopere întreaga istorie a acestei entități, pentru a-i înțelege mai bine scopul și puterile. SCP 106 a apărut pentru prima dată în documentația din anii 1970, când a fost clasificată inițial ca o entitate umanoidă anormală de către personalul de cercetare de la Fundația SCP. De atunci, au existat numeroase apariții și rapoarte privind implicarea SCP 106 în diverse activități paranormale din întreaga lume. Rapoartele sugerează că aceasta poate manipula spațiul și timpul într-un anumit fel, permițându-i să apară și să dispară aparent după bunul plac. De asemenea, are o forță și o durabilitate sporită, ceea ce îl face un adversar formidabil chiar și împotriva personalului antrenat. În ciuda puterii sale imense, se știu foarte puține lucruri despre originea SCP 106 sau despre motivațiile pentru acțiunile sale. Adevăratele origini ale SCP 106 sunt un mister, dar există două teorii/posibilități principale cu privire la cine sau ce a cauzat crearea sa. Caporalul Lawrence Prima este o poveste referitoare la un bărbat pe nume Lawrence, caporal în timpul primului război mondial. Lawrence a fost descris ca fiind un om simplu, fără trăsături notabile, a cărui voce, înfățișare și comportament îl făceau să pară fad. Nimeni din tranșeea în care se afla Lawrence nu-și amintește vreun moment în care bărbatul să fi ridicat vocea, fie de furie, fie de bucurie, în schimb, el se ținea în sine, fără să facă vreo mențiune despre trecutul său, nici măcar grupul de soldați cu care a sosit prima dată nu știa nimic despre el.

Rezumatul SCP 106

Entitatea paranormală cunoscută sub numele de SCP 106, sau Bătrânul, a fost subiectul a numeroase dezbateri de când a fost descoperită pentru prima dată. Se crede că este o creatură nemuritoare care posedă puterea de a se teleporta în spațiu și timp. Fiind una dintre cele mai misterioase entități întâlnite vreodată, mulți cercetători au încercat să îi descopere secretele. Acest articol oferă o prezentare cuprinzătoare a SCP 106, inclusiv originile sale, modelele de comportament și metodele de izolare. Se crede că SCP 106 a fost creat de o ființă puternică dintr-o altă dimensiune și reprezintă o dovadă a inteligenței și abilității creatorului său. Rapoartele sugerează că această entitate preferă singurătatea, dar va ataca orice om care intră pe teritoriul său. SCP 106 pare a fi complet indestructibilă și se crede că singura modalitate de a o distruge este prin transferul conștiinței sale într-un alt corp. Este imposibil să te înțelegi cu SCP -106 sau să o convingi să lase o ființă vie în pace.